Σύνδεση στο Ellada-Online.gr Απαραίτητο Εργαλείο

Πατήστε Δημιουργία Λογαριασμού για να Κάνετε Δωρεάν Καταχώρηση της Επιχείρησης, η της Αγγελίας σας

website Κατασκευή Ιστοσελίδας Τιμή'Οροι


  1. Η αγγελία πρέπει να τοποθετείται στην κατηγορία που περιγράφει καλύτερα το προϊόν ή την υπηρεσία. To Ellada-Online.gr  μπορεί να την μετακινήσει στην κατάλληλη κατηγορία αν χρειαστεί. Προϊόντα και υπηρεσίες που δεν ταιριάζουν στην ίδια κατηγορία πρέπει να τοποθετηθούν σε ξεχωριστές αγγελίες.
  2. Δεν επιτρέπεται να τοποθετείτε αγγελίες με το ίδιο αντικείμενο, υπηρεσία ή εργασία πάνω από μία φορές. Πρέπει να διαγράψετε την παλιά αγγελία πριν τοποθετήσετε τη νέα. Δεν επιτρέπεται επίσης να τοποθετείτε αγγελίες με τα ίδια προϊόντα, υπηρεσίες ή εργασίες σε διαφορετικές κατηγορίες ή περιοχές.
  3. Επιτρέπονται αγγελίες γραμμένες στα ελληνικά ή σε Greeklish μόνο.
  4. Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση πειρατικών προϊόντων και απομιμήσεων, π.χ επώνυμων προϊόντων, CD/VCR/DVD, λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών και βιντεο-παιχνίδια. Όλα τα προϊόντα πρέπει να πιστοποιούνται ως αυθεντικά από τον διαφημιστή σε περίπτωση που η αγγελία πρόκειται να γίνει αποδεκτή
  5. Τα ζώα που πωλούνται στο Ellada-Online.gr θα πρέπει να συμμορφώνονται με το Ελληνικό δίκαιο και τους κανονισμούς.
  6. Αγγελίες ή εικόνες που μπορούν να θεωρηθούν προσβλητικά για άτομα, εθνότητες ή δημόσια πρόσωπα δεν επιτρέπονται.
  7. Οι εικόνες στην αγγελία πρέπει να έχουν σχέση με το προϊόν ή την υπηρεσία που προβάλλεται. Τα λογότυπα εταιριών δεν επιτρέπονται ως εικόνες ,με εξαίρεση την κατηγορία «Εργασία». Δεν επιτρέπεται η χρήση εικόνων από αγγελίες άλλων χωρίς την έγκρισή τους. Αυτά προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
  8. Οι σύνδεσμοι στην αγγελία πρέπει να έχουν σχέση με το προϊόν ή την υπηρεσία που προβάλλεται. Οι γενικοί όροι για την αγγελία ισχύουν και για το σύνδεσμο. Δεν επιτρέπεται σύνδεσμος προς άλλη ιστοσελίδα αγγελιών ή δημοπρασιών.
  9. Ο τίτλος της αγγελίας πρέπει να περιγράφει το προϊόν ή την υπηρεσία που διαφημίζεται, ονόματα εταιριών ή URL(διευθύνσεις ιστοσελίδων) δεν επιτρέπονται. Δεν επιτρέπονται περιττοί χαρακτήρες στον τίτλο. Το Ellada-Online.gr διατηρεί το δικαίωμα να προσαρμόσει τον τίτλο της αγγελίας ώστε να είναι σύμφωνος με τους κανόνες. Το προϊόν ή η υπηρεσία πρέπει να περιγράφονται στο κείμενο της αγγελίας. Δεν επιτρέπεται η απλή παράθεση σύνδεσμου προς άλλη σελίδα. Τα κείμενα των αγγελιών δεν πρέπει να είναι αντιγραφή άλλων, αυτά προστατεύονται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε λέξεις αναζήτησης ή λέξεις-κλειδιά στο κείμενο της αγγελίας.
  10. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται ή ζητούνται πρέπει να συμμορφώνονται με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς της Ελλάδας για κάθε συγκεκριμένο επάγγελμα.
KΟ BIDET, μπιντέ για όλους και για ΑΜΕA

mpinteamea.grΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΟ σχεδόν αυτόματος πωποκαθαριστής , με τον ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ πίδακα Επαναστατικά απλό, αλλά 100% απο [ ... ]


Κέντρο Διαφήμισης Κατασκευή Ιστοσελίδων Δημιουργία Eshop Διαφήμιση στο Ίντερνετ SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελιδων

Το Κέντρο Διαφήμισης παρέχει κατασκευή ιστοσελίδων δημιουργία Eshop SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας και [ ... ]


Bidet for all and specially the disabled. Unmatched. 85 advantages.

bidetdisabled.compress here for more.UNMATCHEDThe almost automatic anus cleaner, with VERTICAL water jet. Revolutionary concept about adds-on bidets. 100% effective, Durable, of low cost, easy to fit  [ ... ]


Νέες Καταχωρήσεις

NOD32 Antivirus Information


Ακολουθείστε:

Facebook          googleplus

youtube     vimeo     skype

Έχουμε 54 επισκέπτες συνδεδεμένους

Νέες Αγγελίες