Σύνδεση στο Ellada-Online.gr Απαραίτητο Εργαλείο

Πατήστε Δημιουργία Λογαριασμού για να Κάνετε Δωρεάν Καταχώρηση της Επιχείρησης, η της Αγγελίας σας

website Κατασκευή Ιστοσελίδας ΤιμήΦΥΤΙΚΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑΣ
website: rehairfull.gr/shop/ladi-malion/1.html

δείτε όλες τις αγγελίες από admin
Παράδοση
Καινούριο
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2-4 ΜΗΝΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ REHAIRFULL
ΤΟ REHAIRFULL δρα αποτελεσματικά στο τριχωτό της κεφαλής και φέρνει σίγουρα αποτελέσματα. Διεισδύει στις ρίζες των τριχών, καθαρίζει, τρέφει, ενεργοποιεί και ενδυναμώνει τα μαλλιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονοκές έρευνες, η τριχόπτωση επηρεάζει 2 στους 3 άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η πιό διαδεδομένη μορφή της, είναι η ανδρογενετική αλωπεκία, ευθύνεται για το 95% των περιπτώσεων της τριχόπτωσης και είναι παροδική ή μόνιμη. Αυτού του είδους η αλωπεκία αφορά και τις γυναίκες επίςης και έτσι έχουμε τον γυναικείο τύπο ανδρογενετικής αλωπεκίας. Το REHAIRFULL έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί ακριβώς γιαυτό το είδος της τριχόπτωσης.

Σύμφωνα με τη σύγχρονη δερματολογία, η απώλεια των μαλλιών πρακτικά προκαλείται κυρίως απο:

1) Ανεπαρκή παροχή αίματος στο τριχωτό της κεφαλής.

2) Υποσιτισμός της ρίζας των τριχών.

3) Υπερβολική παραγωγή σμήγματος στο τριχωτό της κεφαλής που προκαλεί απόφραξη των πόρων.

4) Στην δράση της διυδροτεστοστερόνης (DHT), στα τριχοθυλάκια.

Συγκεκριμένα η διυδροτεστοστερόνη εισέρχεται στα τριχοθυλάκια, επιδρά στους υποδοχείς τους και προκαλεί μεταβολές στη λειτουργία τους. Έτσι οι τρίχες αδυνατίζουν και πέφτουν πρόωρα. Το σμήγμα περιέχει επίσης τη διυδροτεστοστερόνη. Έτσι η υπερβολική παραγωγή του, διατηρεί μεγαλύτερα επίπεδα DHT σε επαφή με τα τριχοθυλάκια, ενισχύοντας την επίδραση της ορμόνης σε αυτά με αποτέλεσμα τη τριχόπτωση.

Το REHAIRFULL έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί να θεραπεύσει τις παθολογικές αυτές διεργασίες, εκεί ακριβώς που συμβαίνουν, στη ρίζα των τριχών. Χάρη στο λάδι στρουθοκάμηλου που περιέχει ως βάση, αλλά και των ειδικά επιλεγμένων αιθερίων ελαίων, διαπερνά και τις πέντε επιθηλιακές στοιβάδες του δέρματος του τριχωτού της κεφαλής, φτάνει στις ρίζες και επιδιορθώνει το πρόβλημα αποτελεσματικά.

Το REHAIRFULL προωθεί την ανάπτυξη νέων μαλλιών και θεραπεύει τη τριχόπτωση μέσα από μια σειρά μελετημένων και αποτελεσματικών παρεμβάσεων:

1) Αναστέλλει την ανεπιθύμητη λειτουργία της διυδροτεστοστερόνης (DHT) στα τριχοθυλάκια και παύει τη διαδικασία της τριχόπτωσης.

2) Ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και καθαρίζει αποτελεσματικά το σμήγμα από το τριχωτό της κεφαλής έτσι ώστε να μην αποφράσει τους πόρους και τα μαλλιά να αναπτύσονται κανονικά και πάλι.

3) Αφαιρεί τη στάση του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, διαστέλλοντας τα τριχοειδή αγγεία. Έτσι, οι ρίζες τρέφονται αποτελεσματικά και τα τριχοθυλάκια ενεργοποιούνται ώστε να ξαναδώσουν νέες, υγιείς και δυνατές τρίχες.

Χάρη στα υψηλά επίπεδα άλφα και γάμμα λινολεικού οξέως, λινολεικού και ολεικού οξέως που περιέχει, όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα με τις βιοτεχνολογικές έρευνες in vitro και in vivo, μπλοκάρει τους υποδοχείς της διυδροτεστοστερόνης (DHT) στα τριχοθυλάκια και έτσι αναστέλλεται η λειτουργία της ορμόνης αυτής. Ως αποτέλεσμα η διαδικασία της τριχόπτωσης παύει.

Τα αιθέρια έλαια κανέλα κευλάνης, και δεντρολίβανος, διεισδύουν μέχρι τα τριχοειδή αγγεία του τριχωτού της κεφαλής και τα χαλαρώνουν με αποτέλεσμα να διαστέλλονται και να προκαλείται υπεραιμάτωση. Αυτή η ευεργετική διαδικασία, θεραπεύει, τρέφει και ενισχύει τις ρίζες των τριχών και μπορούν και πάλι να δώσουν καινούργια, δυνατά, υγιεί και πυκνά μαλλιά.

Το έλαιο σπόρων ροδιού, μαζί με το έλαιο στρουθοκάμηλου, το βασιλικό λάδι όπως αποκαλείται στη σύγχρονη κοσμετολογία και το αιθέριο έλαιο κέδρου του ατλαντικού, έχουν έντονη αντιοξειδωτική δράση, εξισορροπούν το ph, καθαρίζουν το σμήγμα, ρυθμίζουν την έκκριση του και έχουν αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση στο τριχωτό της κεφαλής. Ως εκ τούτου, ενισχύουν την ανάπτυξη νέων, υγειών μαλλιών, αφού οι πόροι διατηρούνται ανοικτοί.

Το αιθέριο έλαιο τριγωνέλλας μαζί με το φασκόμηλο, το ylang-ylang και το ginger, έχουν άριστη δράση ενεργοποίησης των τριχοθυλακίων ώστε να δώσουν καινούργιες τρίχες πυκνώνοντας έτσι τα μαλλιά.

Τέλος το έλαιο καρύδας μαζί με το αιθέριο έλαιο δάφνης, όχι μόνο σταματούν την τριχόπτωση αλλά προσφέρουν άριστη ενυδάτωση και θρέψη. Το έλαιο καρύδας έχει εξαιρετικά μεγάλη συγγένεια με τις πρωτείνες των μαλλιών και έτσι η χρήση του στο REHAIRFULL προσφέρει παχύτερες και δυνατότερες τρίχες και πιό όμορφα μαλλιά.
ADSMANAGER_POSITION_DESCRIPTION3
Τιμή: 40 €
Επικοινωνία:
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑΣ
6982626988


eMail: info@rehairfull.gr
ΦΥΤΙΚΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑΣ


KΟ BIDET, μπιντέ για όλους και για ΑΜΕA

mpinteamea.grΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΟ σχεδόν αυτόματος πωποκαθαριστής , με τον ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ πίδακα Επαναστατικά απλό, αλλά 100% απο [ ... ]


Κέντρο Διαφήμισης Κατασκευή Ιστοσελίδων Δημιουργία Eshop Διαφήμιση στο Ίντερνετ SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελιδων

Το Κέντρο Διαφήμισης παρέχει κατασκευή ιστοσελίδων δημιουργία Eshop SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας και [ ... ]


Bidet for all and specially the disabled. Unmatched. 85 advantages.

bidetdisabled.compress here for more.UNMATCHEDThe almost automatic anus cleaner, with VERTICAL water jet. Revolutionary concept about adds-on bidets. 100% effective, Durable, of low cost, easy to fit  [ ... ]


Νέες Καταχωρήσεις

NOD32 Antivirus Information


Ακολουθείστε:

Facebook          googleplus

youtube     vimeo     skype

Έχουμε 130 επισκέπτες συνδεδεμένους

Νέες Αγγελίες