Σύνδεση στο Ellada-Online.gr Απαραίτητο Εργαλείο

Πατήστε Δημιουργία Λογαριασμού για να Κάνετε Δωρεάν Καταχώρηση της Επιχείρησης, η της Αγγελίας σας

website Κατασκευή Ιστοσελίδας Τιμή

Ορθοπεδικά Είδη Ιωάννινα Κηδεμόνες Σκολίωσης Κύφωσης

Ορθοπεδικά Είδη Ιωάννινα Κηδεμόνες Σκολίωσης Κύφωσης
Χάρτης Οδός: Κοραή 2 Ιωάννινα
Τ.Κ.: 45444
Πόλη: Ιωάννινα
Νομός: Ιωαννίνων
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο: 2651027014
Fax: 2651023040
Hotline: Ορθοπεδικά Είδη Ιωάννινα

 

Ορθοπεδικά Είδη Ιωάννινα Κηδεμόνες Σκολίωσης Κύφωσης

Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ που δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα, στην οδό Κοραή 2, αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ που ιδρύθηκε στην Πάτρα το 1909 από τον Ζώη Στεργιόπουλο και ήταν από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την Οθοπεδική Τεχνική στην Ελλάδα.

Το 1950 ο Γεράσιμος Στεργιόπουλος ιδρύει στα Ιωάννινα το πρώτο Ορθοπεδικό εργαστήριο, το οποίο πολύ γρήγορα καθιερώνεται στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας παρέχοντας υπηρεσίες με γνώμονα πάντα το ήθος και την ποιότητα.

Το 1985 ο Μενέλαος Στεργιόπουλος εισέρχεται στην οικογενειακή επιχείρηση, την εκσυγχρονίζει και εξειδικεύεται στο χώρο της Ορθοπροθετικής.

Έτσι, ιδρύεται ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ που λειτουργεί μέχρι σήμερα στα Ιωάννινα.

Στο εργαστήριό μας κατασκευάζονται και εφαρμόζονται εξατομικευμένες ορθώσεις και προθέσεις: τεχνητά μέλη, κηδεμόνες σκολίωσης-κύφωσης κ.λπ., προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οι οποίες αναγνωρίζονται και λαμβάνουν διαρκώς τα εύσημα από διακεκριμένους ιατρούς στο χώρο της Ορθοπεδικής.

Οι πελάτες μας πλέον προέρχονται όχι μόνο από τα Ιωάννινα και την Ήπειρο, αλλά από όλα τα μέρη της Ελλάδας καθώς επίσης και από γειτονικές χώρες.

Στο εμπορικό τμήμα μπορείτε να βρείτε πλήρη γκάμα ορθοπεδικών ειδών: αναπηρικά αμαξίδια, γερανούς, νοσοκομειακά κρεβάτια, αεροστρώματα κατακλίσεως, ανατομικά βοηθήματα, ορθοπεδικά και ανατομικά υποδήματα, είδη μαστεκτομής, ιατρικές κάλτσες-καλσόν, ορθοπεδικές ζώνες, ζώνες κήλης, βαδιστικά κάθε τύπου.

Όλα τα προιόντα  είναι πιστοποιημένα από κοινοποιημένο οργανισμό της Ευρωπαικής Ένωσης . Όμως, μεγαλύτερη εγγύηση των προιόντων και των υπηρεσιών μας στη μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο των ορθοπεδικών  είναι το όνομα ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ που οι πελάτες μας το έχουν ταυτίσει με την ποιότητα και τη σιγουριά.

 


Ημερομηνία προσθήκης: 2013-02-23 11:43:26    Επισκέψεις: 190
RSS Feeds

Νέες Καταχωρήσεις

NOD32 Antivirus Information


Ακολουθείστε:

Facebook          googleplus

youtube     vimeo     skype

Έχουμε 83 επισκέπτες συνδεδεμένους

Νέες Αγγελίες