Σύνδεση στο Ellada-Online.gr Απαραίτητο Εργαλείο

Πατήστε Δημιουργία Λογαριασμού για να Κάνετε Δωρεάν Καταχώρηση της Επιχείρησης, η της Αγγελίας σας

website Κατασκευή Ιστοσελίδας Τιμή

Β&Μ Architecture & Design

Β&Μ Architecture & Design
Χάρτης Οδός: Πανός 7 Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό
Τ.Κ.: 13451
Πόλη: Αθήνα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο: 2102384460 - 693.48.68.640

Το αρχιτεκτονικό γραφείο «Β&Μ Architecture & Design» δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης και κατασκευής, προσφέροντας υπηρεσίες ολοκληρωμένης αρχιτεκτονικής μελέτης, επίβλεψης και εκτέλεσης κατασκευαστικών έργων.

Βασική προτεραιότητά μας για την ολοκλήρωση κάθε έργου είναι η υποστήριξη του με ολοκληρωμένη μελέτη και επίβλεψη σε όλα τα στάδια:

1. Προμελέτη

Στο στάδιο αυτό διερευνούμε την καλύτερη δυνατή λύση λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές απαιτήσεις κάθε έργου και κάθε πελάτη.

2. Οριστική μελέτη

Στο στάδιο αυτό ετοιμάζουμε ολοκληρωμένη σειρά σχεδίων που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

3. Μελέτη εφαρμογής

Κάθε φάση κατασκευής του έργου υποστηρίζεται σχεδιαστικά με κατασκευαστικές λεπτομέρειες, λύσεις εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης και προτάσεις κατάλληλων υλικών, ώστε να εξασφαλίζεται ο συνδυασμός ποιότητας και αισθητικής.

4. Κατασκευή

Το γραφείο δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην πλήρη και ποιοτική αρχιτεκτονική μελέτη, όσο και στην ουσιαστική επίβλεψη κατά τη φάση κατασκευής.

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη προϋπολογισμό του έργου και την επισταμένη παρακολούθηση της οικοδομής από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σε συνεργασία με εξειδικευμένα και αξιόπιστα συνεργεία.


Ημερομηνία προσθήκης: 2015-10-04 17:11:19    Επισκέψεις: 355
RSS Feeds

Νέες Καταχωρήσεις

NOD32 Antivirus Information


Ακολουθείστε:

Facebook          googleplus

youtube     vimeo     skype

Έχουμε 113 επισκέπτες συνδεδεμένους

Νέες Αγγελίες